1. Aansprakelijkheid
A. Hondenuitlaatservice Almelo kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het zoek raken van Uw hond of voor andere schade of ziekten die Uw hond tijdens de wandeling oploopt of veroorzaakt. Dit valt onder Uw eigen WA verzekering.
 
B. Bij inbraak in uw huis, is Hondenuitlaatservice Almelo niet direct aansprakelijk, mits aantoonbaar. Om bij eventueel verlies van sleutels de kans op inbraak zoveel mogelijk te beperken worden alle sleutels gelabeld met een, alleen bij hondenuitlaatservice Almelo, bekende code. Medewerkers van de uitlaatservice, zullen de sleutel alleen bij zich dragen wanneer de hond uitgelaten moet worden.
 
C. Mocht er iets gebeuren tussen het ophalen en het thuisbrengen van de hond, dan heeft Hondenuitlaatservice Almelo alle recht, mits noodzakelijk, om op kosten van de bezitter van de hond, de dierenarts van hondenuitlaatservice Almelo te bezoeken, tenzij uw eigen dierenarts dichterbij zal zijn.       d. Aanlijnplicht: Hondenuitlaatservice Almelo kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bekeuringen die worden gegeven voor niet aangelijnde honden tijdens een wandeling, Dit valt onder de verantwoording van de eigenaren. Wij wandelen zoveel mogelijk in buiten gebieden. Het is voor ons onmogelijk om alle honden aan te lijnen. Uiteraard zullen wij niet wandelen met de honden, waar duidelijk aangegeven staat dat dit verboden is.
 
2. Uitsluiting
A. Indien Uw hond besmet is met een besmettelijke virus en /of bacteriële ziekte. b.v. Parvo, ziekte van Weil, kennelhoest, overlast vlooien, hondenziekte enz.
 
B. Indien uw hond loops is.
 
C. Honden met agressie tegen mens of dier.
 
D. Honden jonger dan een ½ jaar, dit in verband met overbelasting van de spieren en gewrichten.
 
E. Indien de hond niet binnen de groep past, behoudt Hondenuitlaatservice Almelo alle recht de hond te gaan weigeren. Dit kan zijn omdat de hond niet sociaal genoeg is naar zijn soortgenoten, of omdat de hond angstig is in een groep met andere honden, ect. Deze honden kunnen dan apart van de groep uitgelaten worden, indien mogelijk. Prijs in overleg.
 
3. Afzeggen van afspraken
A. Dit dient minstens 12 uur van tevoren te worden doorgegeven, anders wordt de afspraak in rekening gebracht. Dit ivm een correcte planning, zodat andere honden op afroep die dag nog mee kunnen.
 
B. Vakantie   Hondenuitlaatservice heeft elk jaar in September 3 weken vakantie en een week tussen Kerst en Oud en Nieuw . Ook horen wij graag tijdig van u, wanneer uw vakantie begint. Zodat wij rekening kunnen houden met het plannen.
 
4. Betaling
A. De betaling dient vooraf á contant te geschieden.
 
B. Of storten op rekeningnr. 92.51.63.279 t.n.v. BM. Loohuis voor een nieuwe strippenkaart ingaat.
 
C. Strippenkaarten zijn 3 maanden geldig met uizondering van vakanties en eventuele ziekte, minimale deelname 1 x per week.

 

Alle honden moeten voorzien zijn van een geldige vaccinatie en tijdige vlooienbestrijding dit ivm gezondheidsoverwegingen